Schedule at a Glance

June 25 – 26, 2023 • Palm Springs, CA

The CCEC Forum 2023 will feature plenary/keynote sessions, 12-16 breakout sessions, 3+ special events led by partners, and numerous networking opportunities.

Please note that this draft schedule is subject to change as planning gets underway.

START TIME

END TIME

DURATION

ACTIVITY

CCEC DAY 1 | Tuesday, June 25

12:00 PM

1:00 PM

1 hour

Networking Lunch

1:00 PM

2:15 PM

1 hr, 15 min

Opening Plenary

2:15 PM

2:45 PM

30 min

Networking Break

2:45 PM

4:00 PM

1 hr, 15 min

Session Block #1 (4 concurrent sessions)

4:00 PM

4:30 PM

30 min

Networking Break

4:30 PM

5:45 PM

1 hr, 15 min

Session Block #2 (4 concurrent sessions)

5:45 PM

6:45 PM

1 hr

Networking Reception

CCEC DAY 2 | Wednesday, June 26

7:45 AM

8:45 AM

1 hour

Breakfast

8:45 AM

9:45 AM

1 hour

Plenary Session #2

9:45 AM

10:15 AM

30 min

Networking Break

10:15 AM

12:00 PM

1 hr, 45 min

Session Block #3 (4 concurrent workshops)

12:00 PM

1:15 PM

1 hr, 15 min

Networking Lunch

1:15 PM

2:30 PM

1 hr, 15 min

Session Block #4 (4 concurrent sessions)

2:30 PM

2:45 PM

15 min

Networking Break

2:45 PM

4:00 PM

1 hr, 15 min

Closing Plenary Session #3